Het weerstation van Ronsweer is online vanaf december 2017 en deelt zijn gegevens met wow KNMI klik HIER (Wow KNMI Station) Weerstation: Davis Wireless Vantage Pro 2 (geplaatst in weiland officiële waarnemingshoogte 1.50m).


Contactgegevens Ronsweer: email info@ronsweer.nl


 

Sjoerd Rosdorff heeft opties toegevoegd om deelnemers vanuit Ronsweersite te faciliteren. Je kunt een account aanmaken (gelieve geen dubbele accounts aan te maken als men al deelneemt via Weerwoord). Tevens heeft hij filters in de weerpoll uitgebreid met de keuze voor “Ronsweersite” en berekeningen voor klassementen aangepast, zodat er een apart klassement is voor deelnemers van Ronsweersite. Een account aanmaken kan alleen gedurende een inschrijfperiode die altijd een week duurt. Dus 7 dagen voor het verstrijken van een maand, gaat de inschrijving voor de volgende maand open. Wil je meespelen meldt je dan vanaf 23 april aan!! Als je meer info wilt hebben over hoe je kunt meespelen stuur dan een mail naar Arnold aamvanhest@live.nl of naar info@ronweer.nl

Website Ronsweer naar app op je mobiele telefoon? (snelkoppeling)

  • Heb je een Android smartphone? Open Google Chrome of een andere browser en bezoek Ronsweer. Tik nu rechtsboven op het menu-icoontje en selecteer de optie Toevoegen aan startscherm: Er verschijnt nu een tekstveld in beeld, waarin je de snelkoppeling een naam naar keuze kunt geven (hier dus Ronsweer.nl). Tik om te bevestigen op Toevoegen om de website aan het start/beginscherm op je smartphone toe te voegen:

 

Als je een iPhone of IPad hebt kun je een shortcut (snelkoppeling) van Ronsweer op de volgende manier op je beginscherm zetten.

  • Open Safari.
  • Surf naar Ronsweer.nl
  • Tik op het icoontje van het vierkantje met de pijl 
  • Tik op Zet op beginscherm.
  • U ziet het adres van de website van Ronsweer en daarboven de naam
  • Tik op Voeg toe.
Weather Underground PWS IHENGELO71